Welkom bij 3XR Triple-R

Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen en herstellen van (mogelijke) bedreigingen in (Web)Aplicaties, Informatie Systemen en (bedrijfs) Netwerken. Tevens geven wij u graag advies hoe dit te voorkomen.

Penetration Test, Vulnerability Assesment of Security Scan 

Bij het testen van beveiliging denken de meeste mensen meteen aan hacken of een penetration tests   (afgekort 'pentest‘). Maar wat houdt dit nu in? Wordt de beveiliging daadwerkelijk omzeild of uitgeschakeld, of is het doel juist het identificeren van zoveel mogelijk kwetsbaarheden (vulnerabilities) in een systeem? In het laatste geval spreken wij liever over een Vulnerability Assesment.

Bij een penetratietest wordt er daadwerkelijk ingebroken (zonder direct schade aan uw systemen aan te richten) terwijl een beveiligingstest zich uitsluitend richt op het voorkomen van inbraken. Tot slot kennen we Security Scans. Dit zijn automatisch uitgevoerde controles die echter maar een beperkt aantal kwetsbaarheden aan het licht kunnen brengen maar als voordeel hebben dat ze vrij snel en met een veel kortere doorlooptijd kunnen worden uitgevoerd.

Graag overleggen we met u welke test of combinatie hiervan het beste bij uw situatie past. Hierbij kunt u er tevens voor kiezen om de test(en) door ons uit te laten voeren zonder enige voorkennis of met (beperkte) voorkennis.

Voorafgaand aan de test leggen we in goed overleg vast hoever wij mogen gaan. Het resultaat van de test wordt vastgelegd in een rapport en enkel met de opdrachtgever gedeeld en toegelicht. 

[ Error ]
Close

Tell a friend

    • Captcha image